Hjul

Vi monterer specialfremstillede komplethjul, der er skræddersyet til dine behov. På vores 17 moderne monteringsmaskiner, når vi samlet omkring 1.000 komplethjul om dagen. Forhandlere, værksteder og køretøjs - og maskinproducenter indenfor landbrug, lastbiler & transport, industri og jordbrugssektoren drager fordel af den pålidelige monteringskapacitet.

Individuel hjul konfiguration

Vores eksperter ledsager dig fra start med konfiguration af dine individuelle komplethjul. Baseret på køretøjstype og hensigtsmæssige område for brug, sammensætter vi en passende kombination af hjul, fælg og accessories fra talrige brands. Resultatet er dit perfekt komplethjul lavet af Bohnenkamp.

Hjul med OE kvalitet

Mange velrenommerede køretøjsproducenter stoler på os som partner og leverandør til deres køretøjer. Vores service inkluderer til tiden planlægning, individuel montering og lastning, såvel som til tiden levering direkte til produktion.

Høj monteringskapacitet

Op til 1.000 fuldt monteret komplethjul bliver lavet på daglig basis på vores 17 ultra-moderne monteringsstationer, komfigureret til den individuelle kundes specifikationer og krav. I dag hjælper vores høj-ydeevne og teknisk præcise hjulmontering allerede talrige prominente brands fra køretøjs - og landbrugsmaskine sektoren i Tyskland og Europa.

Koncentricitets-optimeret montering

Sammen med vores partner brands har vi udviklet en optimeret monteringsproces til flotation hjul. Ved at gøre sådan overlapper det højeste punkt af dækket med det laveste punkt af den respektive fælg. Resultatet er en perfekt med den mest jævne drift.

Eftermontering

Vi hjælper dig med eftermontering af køretøjer til specialhjul. Fra at vælge den passende størrelse til at vælge den rigtige profil til udregning af offset og indløb i 4-hjul køretøjer, så hjælper vores eksperter dig på telefonen eller på stedet.