Teknisk support

Vi hjælper dig til enhver tid.
Fra data interface til vores seneste lagervarer, til præcis pre-produktion beregninger til håndtering af data til tekniske designs - vi giver dig information, så dit arbejde kører så nemt som muligt til hverdag.

Udvikling

Vi vil ledsage dig fra det første 3D design til det individuelle dæk til det fuldt tilpassede hjul. Ved henvendelse vil de kompetente Bohnenkamp OEM service kollegaer hjælpe dig som køretøjsproducent med deres store viden og erfaring, selv igennem konstruktionsfasen. Har du specifikke koncepter i forhold til bærende kapacitet, kvalitet, farve eller forstærkninger? Sammen med vores udvalgte leverandører implementerer vi hos Bohnenkamp også speciallavede løsninger og udformninger til dæk, hjul, fælge og køretøjskonstruktion.

Data håndtering

Vk hjælper maskinproducenters udvikling og konstruktions afdelinger med 3D design data, tekniske tegninger og digitale modeller af de dæk, hjul og fælge vi sælger. Ydermere tilbyder vi tekniske certifikater for alle produkter og på den måde bidrager til overholdelse af tekniske standarder og bemyndigelseskriterier.

Eftermontering

Bohnenkamp kompetence til dit dækvalg! VI hjælper gladelig dig, når du søger efter det rigtige dæk til alle terræn køretøjer. Her kommer det ned til det præcise mål. Hvis ikke for - og bagdæk er afrettet med alle terræn faktorer og rulleomkreds, så er der risiko for ulige slid, og i værste fald, dyr gearkasseskade. Tolerancen er kun få procentpoint. Når vi eftermonterer for dig: vi rådgiver dig ikke kun til den rette profil, men også den rette flow værdi - enten over telefonen eller ved online beregning.

Teknisk rådgivnings app

Bohnenkamps tekniske rådgivnings app giver dig et hurtigt overblik af vores udvalg og passende produkter, uanset om du er på kontoret eller med en kunde. Vores mobile elektroniske indeks inkluderer alt teknisk information om alle nuværende dæk indenfor landbrug, HGV'er, industri og jordarbejde. Som registreret forhandler kan du også bestille de dæk, som du vil have direkte fra Bohnenkamps online shop ved brug af appen.