Din stærke partner indenfor hjul og dæk i Danmark, Island, Finland og Norge

Som en af de ledende grossister af dæk, hjul reservedele til professionelt brug er vi let tilgængelige for vores kunder. Vi hjælper forhandlere og producenter kompetent og pålideligt med kvalitetsprodukter fra omfattende udvalg.

På stedet

Kompetent, tæt på og troværdig. Vores salgskonsulenter i marken tager hånd om dine behov på stedet. Du finder din lokale kontakt her.

På telefonen

Vores erfarne kollegaer svarer på spørgsmål og tager hånd om dine bekymringer. Find din kontakt nu.

Shop

Find alt teknisk information med et blik, og som registreret kunde modtager du adgang til vores varer og priser.

5500 Forsendelser pr. dag

6600 Containere pr. år

150000 m² lager område.

Bæredygtig forretning

Vi respekterer bæredygtig som vores personlige og dritige pligt. Den vedvarende udvikling af vores ansatte, den sunde fortsættelse af vores virksomhed, samt en miljøvenlig brug af ressourcer er af højeste prioritet i vores bæredygtige anstrengelser. I det følgende kommer der tre eksempler på, hvordan vi i praksis tager ansvar på forskellige niveauer.

Ressourcer

Allerede i dag bruger vi de mest moderne energisparende teknikker, samt vedvarende energi på alle vores lokationer - dette er dokumenteret i den succesfulde energi gennemgang DIN EN 16247-1.

More

Bæredygtighed

Vi vurderer nøje de produkter vi sælger med respekt til positive bidrag til brændstofforbrug, jordbundsbeskyttelse og indtægtsstigning.

More

Samfund

Under mottoet "Uddannelse for alt og alle", støtter, Friedel and Gisela Bohnenkamp Foundation, grundlagt i 2008, kontinuerligt uddannelse til børn, unge og voksne.

To the foundation